S-au inghesuit cinci intr-un Tico - Ana Maria Prodan and Company

Surorile Prodan, Anca si Anamaria, copiii lor si o bona au reusit sa intre intr-o masina minuscula (Tico) cu tot cu gentile lor de firma si pantofii cu tocuri de zece centimetri. Scena s-a petrecut in buricul Bucurestiului si, culmea!, nu a fost o farsa.

Dintr-un motiv imposibil de ghicit, Anamaria, care-i promisese Ancai, sora sa, ca o va duce la Serviciul Pasapoarte pentru a-si reinnoi documentul de calatorie, a apelat la serviciile bonei in loc sa-si scoata din garaj una dintre masinile sale de zeci de mii de euro. Angajata, o femeie pipernicita, nu putea conduce decat o masina pe masura ei, mai precis un Tico, asa ca la "imbarcare" s-a derulat o scena extrem de savuroasa. Dupa ce si-a indesat sora si nepotica in spate, Anamaria nu numai ca s-a chinuit din rasputeri sa incapa pe locul din dreapta cu tot cu tocurile ei kilometrice si zulufii "fabricati" cu placa ondulata, dar s-a vazut nevoita sa-l ia si pe micutul Reghe in brate. In mod cert, drumul prin traficul bucurestean a fost un supliciu pentru toti ocupantii masinii, mai putin pentru bona care parea sa se simta foarte importanta. Ce-i drept, nu se intampla in fiecare zi ca masina ei mica si pe deasupra si lovita sa transporte vedete de o asemenea anvergura. 


Alta zi, din nou aceeasi protagonista Ana Maria Prodan cu acelasi Daewoo Tico verde! Dificultate. Anamaria Prodan a intrat cu greu în Tico din cauza coafurii extravagante. Impresara nu ţine cont de marca maşinii şi, în timp ce soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, merge cu o limuzină Mercedes, ea se mulţumeşte cu un Tico.

Anamaria Prodan a avut ieri o zi lungă. A mers împreună cu sora sa la serviciul de paşapoarte, iar cele două au trecut numai prin peripeţii. Nu aveau toate actele la ele, motiv pentru care au fost nevoite să se întoarcă. În plus, au avut de făcut un drum şi pe la poştă, pentru a plăti toate taxele. Iar în ziua petrecută alături de sora sa a fost nevoită să uite de lux. A făcut toate aceste drumuri pe locul din dreapta al unui Tico. Ba chiar mai mult, micuţa maşină era tamponată destul de serios pe partea din faţă. Lipsită de complexe, Anamaria a coborât din maşina surorii sale chiar în faţa unuia dintre restaurantele pe care le frecventează des, un loc în care apar adesea oameni de fotbal. Dar cele mai spectaculoase momente pentru cei care se minunau de maşina în care merge impresara au venit abia când Ana şi-a scăpat telefonul pe jos şi a fost nevoită să apeleze la câteva poziţii provocatoare pentru a-l ridica.
 

Un comentariu:

https://1.bp.blogspot.com/-c7NCCqTZOgc/V-w9ZP3iBoI/AAAAAAAAHxw/9nAdNPk1rXUlYLGInSydCrg2WAw8J_v6QCLcB/s1600/CELE%2BMAI%2BTUNATE.png

most searched : tico tunat, PRIMUL SITE 3D DIN ROMANIA, tico tuning , ticozaur , ticolino , tunez tico , tuning tico , tunning tico , piese tuning , piese tuning tico , tico tunning , tico daewoo , daewoo tico , tico forum , tico , sexy braileanca , nikita , monica columbeanu si ricky martin ,dan diaconescu cu pamelea , pepe ,oana zavoranu , ramona badescu , antena 1 ,protv , acasa tv , otv , ddtv , 100%adevarat , 100la100adevarat , sutalasutaadevarat , relansare otv-ului , spiru haret , tico club , club tico , fanclub tico, castigi, bani, cum sa castigi bani pe net, cadouri, cielo, matiz, kit tuning, referate, muzica, jocuri, english dictionary, dictionar, dex, radio, radiofly, radio zu, radio 21, libertatea, cancan, noua sigla otv, pamela, naomy melodie noua, sutalasutaadevarat, mancare, coca cola, fanta, pepsi, 7up, sprite, sugus, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, adobe, flash, movie, movie maker, gratuit, orange, sustinere dan diaconescu, solidarite otv dan diaconescu , sorin ovidiu vantu arestat imagini video, www.ticozaur.ro, tico squad, tico club street, 4tuning tico tuning club, tico squad tico squad tico squad squad tico tunat tuning, google , google.ro , www.google.com, Tico Club Romania, tico.tk, www.tico.tk, ticozaur.tk, www.ticozaur.tk TicoZaur - Daewoo Tico Club